Actualidad

El fotògraf Joan Fontcuberta vindrà a l’ESCAC a impartir una classe magistral

El próximo 7 de junio a las 16h de la tarde el prestigioso fotógrafo Joan Fontcuberta vendrá a ESCAC a impartir una clase magistral sobre Imágenes conspirativas, en el marco del Máster en Creación Fotográfica y Nuevos Formatos.

El pròxim 7 de juny a les 16h de la tarda el prestigiós fotògraf Joan Fontcuberta vindrà a l’ESCAC a impartir una classe magistral sobre Imatges conspiratives, en el marc del Màster en Creació Fotogràfica i Nous Formats.


La classe magistral està oberta a tota la comunitat ESCAC i també s’oferirà en streaming. Per a rebre la invitació, fa falta registrar-se en aquest enllaç.

Joan Fontcuberta (Barcelona, 1955) és un dels fotògrafs catalans amb major projecció internacional i ha desenvolupat una activitat plural en el món de la fotografia com a creador, docent, crític, comissari d’exposicions i historiador. Autor d’una dotzena de llibres d’història i assajos sobre la fotografia i col·laborador en universitats d’Espanya, França, Gran Bretanya i els Estats Units.

La seva obra es troba en col·leccions destacades com el MoMA de Nova York, el Metropolitan Museum of Art de Nova York, The Art Institute de Chicago, el Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofia de Madrid, el Centre Pompidou de París, el FNAC de París i el MACBA de Barcelona, entre altres.

D’entre els múltiples premis rebuts, destaca el prestigiós Premi Internacional de Fotografia Hasselblad en 2013, el Premi Nacional de Fotografia del Ministeri de Cultura (1998) o el Premi Nacional de Cultura del CoNCA en la categoria d’arts visuals (2011).