Actualidad

Premis de la 4ª edició del Festival de curtmetratges de Cine Base

Felicitats a totes les persones que heu participat en la 4a edició del Festival de curtmetratges de Cine Base. Heu aconseguit presentar els vostres curtmetratges i emocionar-nos amb el resultat del vostre treball.

El Festival de Curtmetratges de Cine Base va comptar amb la presència del director i graduat de l’ESCACCarlos Alonso, que va lliurar el premi a la categoria especial de Thriller policíac, a Aleix Matas pel seu curtmetratge Awaken, premiat amb un iPad.

Aintza Serradirectora de Cine Base va atorgar la Beca Foundation al Talent a les guanyadores Mar Armenteros i Gal·la Martínez pel curtmetratge Favoritenson & Preferitenson, amb la qual podran cursar un any sencer en el pre-grau universitari de ESCAC de manera completament gratuïta.

TTambé va haver-hi un Esment Especial Cinedfest Canàries a ShiJie Weng, pel seu curtmetratge “Mi sueño, estudiar cine”, que va rebre una Beca Summer School Prime, amb les despeses de residència a Terrassa coberts per l’ESCAC.

Gràcies a l’organització del Festival, que va estar a càrrec d’alumnes de l’ESCAC al costat de l’equip Cine Base, als presentadors Manel Fajardo i Isabel Ferrando, als actors Margarita Nika Artyukhina i Raúl Baell i gràcies als col·laboradors d’aquesta edició ESCACFilminUniversal Production MusicBCN Film Festival.

Guanyadors

Guanyadors categoria 5è- 6è i 1er- 2on ESO

Les cartes: Màrius Roser, Martí Prado, Andrea Amiguet, Júlia Gomis, Maria Borrell

Guanyadors categoria 3º i 4º d’ESO 

Aria da capo; Dan Bravo Also, Bernat Roqué, Màrius Roser, David Martin

Guanyadors categoria 1º i 2º de Batxillerat

Mil grues: Cristina Pareja Martínez, Anna Montón, Guillermo Rueda, Lluc Miralles, Paula Rosas

Beca Foundation 

Favoritenson & Preferitenson: Mar Armenteros, Gala Martínez

Categoria especial de Thriller Policíac

Awaken: Aleix Matas Alcántara

Menció Especial Cinedfest Canarias

Mi sueño, estudiar cine: ShiJie Weng

CATEGORIA